Pinsekatastrofe

Lulu så Pinsesolen danse.
Lulu Betina Halli Corell fra gruppen Ask Helga, bukkede i går eftermiddag under for presset i forbindelse med de interne stridigheder omkring Ask Helgas 20-års jubilæumsshow.
Lørdag eftermiddag flygtede Lulu fra øvelokalet, og var i de efterfølgende timer ikke i kontakt med de øvrige medlemmer fra Ask Helga.
Sent lørdag aften blev Lulu dog spottet på Damhuskroen i Rødovre, hvor hun indtog store mængder alkohol og skabte en utryg stemning for de øvrige gæster. Ved 03:15-tiden valgte vagtholdet på Damhuskroen at bortvise Lulu fra stedet, efter hun havde været i klammeri med flere af de kvindelige gæster.
Herefter forsvandt Lulu igen fra politiets radar, indtil hun her til morgen blev fundet sovende, i et lejehus, i en baghave på Randrupvej i Rødovre, ikke langt fra Damhuskroen. Med uglet hår og iturevne klæder, og uden sin overmund, blev Lulu ført til politistationen i Rødovre, hvor hun i løbet af formiddagen blev afhentet af sin veninde Irene Borg, også fra Ask Helga. “Ja, hun var jo nok i en noget dårlig forfatning” udtalte en leende Irene, umiddelbart efter Lulu igen var i øvelokalet med gruppens medlemmer……
Det forlyder at Lulu’s overmund igen er forenet med sin ejermand/kvinde, efter den her til formiddag er blevet fundet af rengøringspersonalet mellem naftalinkuglerne
på Damhuskroens herretoilet…..

Hvad fremtiden vil bringe for gruppen Ask Helga, der ellers er blevet spået en meget lys fremtid, står efter de seneste dages begivenheder, hen i det uvisse. – Hver især har gruppens medlemmer, efter bedste evne, forsøgt at ødelægge enhver chance gruppen er blevet tilsmilet. De har gennem tiderne opnået at optræde med de største stjerner, senest med den internationalt kendte sopran, Cora Fantasia.
Men også i denne forbindelse brast håbet for Ask Helga om en strålende fremtid, pga. interne magtkampe. “Jeg har aldrig før oplevet en så amatør-agtig holdning!” udtaler Cora Fantasia.

Det bliver uhyre interessant at følge Ask Helgas jubilæumsshow den kommende weekend!