Automis

AutomisFru Knudsen må jo nok betegnes som den i Ask Helga hvor testostoronen flyder rigeligst.  Dette ses  og høres blandt andet når vi `piger´ skriger op om at noget er ”Gorgeous.”  Ak ja, så er fru Knudsen der straks med malerrullen og vil gi´ os en tur med Goretex.  Pianeusen er også den eneste af os der efter en tur i London kommer hjem og fortæller om en tur på disco dasco, hvor der sjovt nok var fem ret populære piger og en gammel negerkone der optrådte,- sidstnævnte oven i købet med én af de sange, Ask Helga har på repertoiret, nemlig Goldfinger.  Fru Knudsen havde set hhv. Spice Girls og Dame Shirley Bassey uden at vide hvem det var!

Ud over at trampe på pedalerne og banke i tangenterne er fru Knudsen også den der står for de fleste tekniske indkøb til den lille kvartet: dette gælder alt lige fra digitalkameraer til håndjern!

Yndlingspåklædning: Så længe det er primær-farver og gerne praktisk á la Helly Hansen gummistøvler og Northface frakker, er Fruen glad.  ”Så går man ikke helt galt i byen,” siger fru Knudsen (hvortil vi andre ville sige, ”Så går vi slet ikke i byen”)

Fanpost samt diverse vedrørende ønsker om organdonation sendes til automis@askhelga.dk