BALLADE FØR ASK HELGA SHOW!

CONNY COOL VIL OPTRÆDE TOPLØS!

ASK HELGA I OPLØSNING OP TIL SHOWET DEN 9. OG 10. JUNI – OVERVEJER AT EKSKLUDERE CONNY COOL

Det forlyder fra ulidelig kilde, at Ask Helga overvejer at ekskludere Conny Cool her lige før premieren. ”Vi overvejer at ekskludere Conny Cool, selv om det er lige før premieren”, udtaler Irene Borg ifølge kilden.

Conny Cool skulle angiveligt have krævet at optræde topløs til showet for derved at ”hente Distortion og disruption” ind i showet. Det har de andre medlemmer i gruppen pure nægtet. ”Det har vi pure nægtet”, raser Lulu Bettina Halli Correll, ”dels ville der slet ikke være plads til Connys store patter, hvis de flyver frit rundt på scenen, og dels er de så blege, at vi og publikum skulle have solbriller på på grund af det reflekterende scenelys.”

Ask Helgas kapelmester, Diana Automis Knudsen, truer med at strejke, hvis Conny Cool insisterer på at optræde topløs. ”Jeg strejker, hvis Conny insisterer på at optræde topløs. Hvis jeg skal have solbriller på under showet, kan jeg slet ikke se mine noder, og så vil publikum ikke kunne genkende den musik, jeg prøver på at spille. Og selv om publikum ikke i forvejen ikke kun kan genkende en smule af musikken, ville det jo være ret trist”, beklager en lidt sløret Fru Knudsen.

Bøssehuset håber, at premieren gennemføres under alle omstændigheder – med eller uden Conny Cool. Såfremt showet aflyses, vil publikum blive tilbudt et gavekort til noget lummer underholdning en anden aften.